Design Uden Navn

Sæson 2017-2018

Sæson 2017-2018 starter i uge 36, 2017

Vi tager forbehold for ændringer, så hold dig venligst orienteret via vores website. Se under det specifikke hold. Der kan løbende være ændringer hen over sommeren.

Sæsonen starter i september måned i uge 36, 2017 og afslutter i maj måned 2018 for størsteparten af holdene, dog med undtagelse af nedenstående.

Svømmeafdelingen starter i uge 37
Ridning (børn særlige behov) starter den 27. august 2017
Fodbold – U10 drenge & U16 piger (udendørs april-oktober 2017)

Gentilmelding
Gentilmeldingen kommer til at forløbe i juni-juli måned. Hvis man har været tilmeldt et SSB hold i sæson 2016-2017, vil man automatisk blive tilbudt en plads på samme hold eller rykke op på et hold tilsvarende ens kompetencer.

Ventelister
I juni-juli-august måned vil der blive åbnet for ventelisterne, som er sorteret efter anciennitet. Det er også muligt at skrive sig på venteliste. Hold, hvor der ikke figurerer en venteliste, er åbnet for tilmelding. Hvis man IKKE ønsker at benytte den plads man får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal man tilmelde sig listen igen.

Tilmeldingsfrist
Du vil modtage en systemmail, som indeholder en guide til tilmeldingen. Tidsfristen er 8 dage. Tilmeldingsprocessen kører automatisk, så det er meget vigtigt at tidsfristen bliver overholdt. Hvis tilmeldingen ikke sker inden for 8 dage bliver man automatisk fjernet fra listen, og så er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet.

Kontaktoplysninger vedr. medlemmer (mail + mobil)
Det er vigtigt at man har oplyst korrekt mail og mobil i tilmeldingen, da SSB’s kommunikation med medlemmerne primært foregår via mail og SMS.

Kontakt til SSB
Kontakt venligst SSB kontoret med det samme, hvis der opstår problemer med tilmeldingen ssb@ssb-sport.dk

Vi glæder os til at se jer til den kommende sæson 2017-2018 !