IMG 7004

Frivillig badmintontræner i SSB: Cecilia

Cecillia er 21 år, og til dagligt studerer hun teater – og performancestudier på Københavns Universitet. ”Første gang jeg hørte om SSB var gennem projektfrivillig, hvor jeg kunne se, at SSB manglede en badmintontræner”. Cecillia har spillet badminton i mange år og derfor var det oplagt, at engagere sig som frivillig efter at have set opslaget.

”Jeg har nu været frivillig træner for SSB i tre år, og det er rigtig sjovt. Derudover giver det også noget på CV’et, selvom det ikke er den primære grund for mig”.

Cecillia er i øjeblikket alene om at være frivillig badminton træner, men håber på at andre gider at engagere sig, så hun ikke skal stå med holdet alene.

”Det kunne være fedt, hvis andre meldte sig på banen som frivillig, så har man en at spare med”.

Dermed opfordrer Cecillia alle interesserede til at melde sig som frivillig badminton træner for SSB. ”Man skal ikke have nogle specielle kompetencer for at blive frivillig hos SSB. Det eneste det kræver er at man har lysten – og tiden til det. Man skal vide lidt om den sport man gerne vil undervise i, men man behøver ikke at have spillet det i mange år, man skal bare kunne det basale” – tilføjer Cecillia til sidst.

Vil du være frivillig i SSB så læs mere her