skip to Main Content

Information sæson 2023-2024

Sæsonstart i september, uge 36 – afslutter i maj 2024

Vi tager forbehold for ændringer – hold dig orienteret via vores site.

Tilbud om plads – tilmeldingsfrist
Du vil modtage en systemmail, som indeholder en guide til tilmeldingen – tidsfristen for tilmelding er 8 dage – derefter er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet og den næste på listen får tilbudt pladsen. Det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Gentilmelding/oprykning
Har du været tilmeldt et hold i sæson 2022-2023, har du fortrinsret til en plads på samme hold og du kan gentilmelde dig i juni & juli samt de efterfølgende måneder. Hvis du skal rykke op på et hold tilsvarende dine kompetencer, er der stor sandsynlighed for at du får tilbudt en plads, men vi kan desværre ikke give en garanti. Online vil det fremgå, som om du står på “venteliste”, hvilket kun skyldes systemets opbygning.

Opdateret medlemsprofil
Vi kommunikerer via mail og SMS, så HUSK at opdater. Mobilnr. skal kun skrives i mobilfeltet.

Ventelister
Du skriver dig på venteliste til sæson 23/24 under det specifikke hold 22/23, indtil den nye sæson er synlig online i juni måned. Ventelisterne bliver åbnet i juni-juli-august. Benytter du ikke den plads du får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal du aktivt tilmelde dig listen igen.

Vigtigt! Suspendering af hold
Der kan forekomme suspendering (lukning) af hold, da det afhænger af, hvor mange frivillige trænere vi har til rådighed.

Vi tilbyder gratis medlemskab for dit barn på holdet (eller et andet hold), hvis du brænder for at blive hjælpetræner/træner og så springer I også ventelisten over.

Mangler du erfaring, guider vi dig til relevante kurser (gratis), så du kan udvikle dine kompetencer.

I SSB er alle trænere frivillige – ønsker du at være en del af foreningen, glæder vi os til at høre fra dig.

Her kan vi træffes
Vi sidder klar til hjælpe på ssb@ssb-sport.dk – tel. 33 79 67 79.

Vi glæder os til at se dig til den kommende sæson 2023-2024!

 

Back To Top