skip to Main Content

Information sæson 24/25 – starter i uge 36

Sæsonstart i september, uge 36 – afslutter i maj 2025

Tilbud om plads – tilmeldingsfrist
Du vil modtage en autogenereret mail, som indeholder en guide til tilmeldingen. Tidsfristen for tilmelding er 8 dage – derefter er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet og den næste på listen får tilbudt pladsen.

Gentilmelding/oprykning
Har du været tilmeldt et hold i sæson 23/24, har du fortrinsret til en plads på samme hold og du kan gentilmelde dig i juni & juli samt de efterfølgende måneder.  Alle medlemmer, får ikke tilbudt en plads samtidig, da det afhænger af flere faktorer. Som udgangspunkt gælder følgende: Gentilmelding (nr. 1), oprykning (nr. 2), venteliste (nr. 3) – desuden er rækkefølgen ordnet alfabetisk.

Hvis du skal rykke op på et hold tilsvarende dine kompetencer, er der stor sandsynlighed for at du får tilbudt en plads, men vi kan desværre ikke give en garanti. Online vil det fremgå, som om du står på “venteliste”, hvilket udelukkende skyldes systemets opbygning.

Opdateret medlemsprofil
Vi kommunikerer via mail og SMS, så HUSK at opdater. Mobilnr. skal kun skrives i mobilfeltet.

Ventelister
Du skriver dig på venteliste til sæson 24/25 under det specifikke hold 23/24, indtil den nye sæson er synlig online i juni måned. Ventelisterne bliver åbnet i juni-juli-august.Benytter du ikke den plads du får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal du aktivt tilmelde dig listenigen.

Vigtigt! Suspendering af hold
Der kan forekomme suspendering (lukning) af hold, da det afhænger af, hvor mange trænere vi har til rådighed. Det gælder særligt gymnastik- og svømmeafdelingen.

Vi tilbyder gratis medlemskab for dit barn på holdet (eller et andet hold), hvis du brænder for at blive hjælpetræner/træner og så springer I også ventelisten over.

Mangler du erfaring, guider vi dig til relevante kurser (gratis), så du kan udvikle dine kompetencer.

Ønsker du at være en del af foreningen, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontakt os på ssb@ssb-sport.dk – tel. 33 79 67 79.

Vi tager forbehold for ændringer – hold dig orienteret via vores site.

Vi glæder os til at se dig til den kommende sæson 2024-2025

Back To Top