Design Uden Navn (22)

Ny medarbejder hos SSB

Dennis Kristian Larsen er ny forenings – og udviklingsmedarbejder i SSB. Her nedenfor gives et kort indblik i hans profil og fremtidige virke i foreningen.

Dennis brænder først og fremmest for idræt og frivillige. Netop derfor har han taget en kandidatgrad i Idræt på Aalborg universitet. Her har han desuden undervist i arbejds- og træningsfysiologi. Han har i sit seneste job som idrætskoordinator på en større skole, arbejdet med projekt- og udviklingsarbejde, koordination og kommunikation. Alle evner som han vil få behov for at sætte i praksis i SSB.

Dennis fortæller til spørgsmålet om hvorfor han søgte netop denne stilling, at han ”så en god mulighed for at kunne være med til at flytte en forening i udvikling”. Han fortsætter ”Det med at samle folk omkring, sjov træning, spændende events og personlig såvel som fælles udvikling, altid har været en del af hans fremtidsudsigter”. Han går altid efter at få 2+2 til at give 5.

Dennis kommer selv fra foreningsverdenen, hvor han både har været aktiv i fodbold, atletik og svømmeklubber. I forlængelse af dette har han også fungeret som træner i en længere årrække for flere af Danmarks bedste mangekæmpere i Aalborg atletik og Motion. Personligt bruger han tid på at køre MTB og skiferien er hans absolut højdepunkt på året.

Seniorsporleder tjansen vil blive en del af Dennis arbejde. Han vil her skulle stå for træner udvikling, det gode træningsmiljø og generelle administrative opgaver. Desuden vil en stor del af Dennis tid blive brugt i forbindelse med tiltag indenfor fokusområderne: frivillige, synlighed, faciliteter og kommunikation internt og eksternt. Har man ideer eller andet, er man velkommen til at kontakte ham på følgende mails:

SeniorSport: Senior@ssb-sport.dk

Projekt og udvikling: Mail@ssb-sport.dk