Design Uden Navn

Sæson 2018-2019 starter i uge 36, 2018

Sæson 2018-2019 starter primo september måned i uge 36

Undtaget er alle svømmeholdene, som starter i uge 37.

Vi tager forbehold for ændringer, så hold dig venligst orienteret via vores website. Der kan løbende være ændringer hen over sommeren. Du finder information om holdene under det specifikke hold.

Sæsonen starter i september måned i uge 36, 2018 og afslutter i maj måned 2019 for størsteparten af holdene, dog med få undtagelser. Svømmeafdelingen starter i uge 37 (der ydes ikke refusion, eller en ekstra dato, ved aflysninger i DGI-byen).

Ledig plads på holdet & tilmeldingsfrist
Tidsfristen for tilmelding er 8 dage, hvis du får tilbudt en ledig plads. Du vil modtage en systemmail, som indeholder en guide til tilmeldingen. Det er meget vigtigt at tidsfristen bliver overholdt, da tilmeldingsprocessen kører automatisk. Hvis tilmeldingen ikke sker inden for 8 dage bliver man automatisk fjernet fra listen, og så er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet. Pladsen bliver derefter tilbudt den næste på listen. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Gentilmelding
Gentilmeldingen kommer til at forløbe i juni & juli samt de efterfølgende måneder. Hvis du har været tilmeldt et SSB hold i sæson 2017-2018, vil du automatisk blive tilbudt en plads på samme hold eller rykke op på et hold tilsvarende dine kompetencer. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Kontaktoplysninger vedrørende medlemmer (mail + mobil)
Det er vigtigt at du har oplyst korrekt mail og mobil i tilmeldingen, da SSB’s kommunikation med medlemmerne primært foregår via mail og SMS. Mobilnummer skal påskrives i mobilfeltetIKKE i telefonnummerfeltet.

Ventelister sæson 2018-2019

Hvis holdet er fyldt op, er du meget velkommen til at benytte vores ventelister. Du klikker på det specifikke hold samt “Tilmeld” og opretter din profil i vinduet “Nyt medlem”. Så er du tilmeldt ventelisten. Ventelisterne er sorteret efter anciennitet.

Hold, hvor der ikke figurerer en venteliste er åben for tilmelding. Hvis du IKKE ønsker at benytte den plads du får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal du aktivt tilmelde dig listen igen.

Kontakt til SSB
Kontakt venligst SSB kontoret med det samme, hvis der opstår problemer med tilmeldingen ssb@ssb-sport.dk   

Vi glæder os til at se dig til den kommende sæson 2018-2019 !