skip to Main Content

SSB har et væld af aktiviteter som du kan gå til!

Svømning, fodbold, gymnastik, legestue, floorball, seniorsport (stor afdeling), karate, varmtvandsgymnastik, cykling, badminton, fitness, yoga og meget mere.

Billige fritidsaktiviteter!

SSB har nogle af Københavns billigste idrætstilbud. Vi har frivillige trænere og arbejder hele tiden med at inddrage forældre og medlemmer i foreningens arbejde. Vi er en forening der arbejder på at skabe idræt på Vesterbro for bydelens borgere – men alle, uanset hvor du bor, er velkomne!

Er der venteliste?

Der er særligt ventelister i gymnastik- og svømmeafdelingen. Du kan tilmelde sig ventelisterne året rundt – de bliver automatisk overført fra sæson til sæson.

Du kan derfor allerede nu tilmelde dig ventelisten til næste års hold – blot ved at tilmelde dig indeværende sæsons hold. Vi rydder op i ventelisterne i marts/april måned, hvor du vil modtage en ventelistemail. Ønsker du at bevare din plads på ventelisten, er det vigtig at du responderer på mailen.

Vi ville ønske at vi havde pladser nok til alle, men det afhænger af, hvor mange frivillige trænere vi har til rådighed.

Ønsker du at blive frivillig træner, kan vi tilbyde gratis medlemskab for dit barn på holdet (eller et andet hold), så springer I også ventelisten over. Mangler du erfaring, guider vi dig til relevante kurser (gratis), så du kan udvikle dine kompetencer.

I SSB er alle trænere frivillige – ønsker du at være en del af foreningen, glæder vi os til at høre fra dig.

Læs mere om at blive frivillig træner

Har du modtaget en mail om at du har fået en ledig plads?

Log ind og tilmeld dig her. Her kan du også ændre adresse og på anden måde opdatere din medlemsprofil.

 

 

Back To Top