skip to Main Content

Spring for Livet i København finder sted den 14. september 2023 kl. 9.15-14.15 – dørene åbner kl. 9.00

Lokale fællesskaber, nærvær og aktiviteter for alle os over 60 år
Spring for Livet er Københavns og Frederiksbergs største senior-motionsarrangement – et samarbejde mellem Københavns Kommune og DGI Storkøbenhavn.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 14. september 2023 – her vender Spring for Livet-dagen tilbage, som vi kender det. En hverdag i Nørrebrohallen med en masse sjove aktiviteter for alle os over 60 år. Som altid kan du møde foreninger og organisationer, der er klar til at byde dig velkommen. Det er en aktiv dag med morgenmad, frokost – aktiviteter og foredrag.

Vi har fokus på lokale fællesskaber, nærvær og aktiviteter, der skaber glæde hos alle over 60+. Sammen med vores mange dygtige samarbejdspartnere afholder vi bl.a. vores kendte halvårlige motionsdage. Vi tilbyder inspiration og træningsmuligheder gennem vores Facebook-side for Spring for Livet, ligesom vi her på hjemmesiden Spring for Livet inviterer til foredrag og indslag for enhver smag.

Det plejer at være en rigtig hyggelig dag – det er alt sammen nemt og gratis for dig. I kan finde det foreløbige program, og se mere på linket Spring for Livet

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med informationer om dagen, når vi nærmer os.

Tag en ven eller nabo under armen – I er meget velkomne!

Back To Top