skip to Main Content

I denne serie af artikler sætter vi fokus på de frivillige trænere i klubben. SSB har mere end 80 frivillige og mange af dem er trænere for vores mange idrætsaktiviteter.

Fodboldtræner på Vesterbro

Maria er 23 år og læser til lærer med linjefag i idræt, kristendom, historie og sidefag i svømning.
”Jeg valgte at blive frivillig træner fordi jeg blev opfordret til det. Jeg gik derfor ind på nettet og fandt SSB, som jeg synes lød som en spændende forening”.

Maria har været frivillig træner hos SSB i fem år og elsker det.

”Det er meget givende at være frivillig træner fordi jeg har fulgt de samme piger, hvor jeg kan se udviklingen hos den enkelte, samt videregive den glæde fodbold giver.

For pigerne betyder det sociale aspekt ekstrem meget, de er på fodboldbanen for at socialisere sig med deres veninder lige så meget, som de er der for at spille fodbold. Det er rigtig fedt, at jeg kan være med til at give pigerne den glæde”.


Hvis andre skulle have blod på tanden til at blive frivillig, fortæller Maria her sit bedste råd:
”Jeg synes, at man blot skal springe ud i det. SSB er en social klub, så man må gerne fejle som træner. Der er ingen krav om, at man skal præstere resultater.

Man har lov til at eksperimentere og lave fejl, hvilket er rart som ny træner. Man har heller ikke brug for nogle særlige kompetencer for at blive træner, man skal blot have lyst og tiden til det”.

Vil du læse mere om at være frivillig i SSB så klik her

Back To Top