skip to Main Content

I 5 år 2012-2016 har SSB løbet været afholdt af SSB på Vesterbro.

Du kan se rute og fotos herunder

>>LØBET ER AFLYST FOR 2017<<

 

Løbet var et kombineret 1,4 km (familieløb) 5km , 10km som blev afholdt i søndag i det sene forår.

Vi har været meget stolte af at arrangere og gennemføre SSB-løbet og her på siden deler vi nogle af de gode fotos fra arrangementet.

SSB har fortsat en masse aktiviteter som vi tilbyder børn og borgere i bydelen (og alle muligt andre er også velkomne!).

Fodbold – og børnehold – vi har hold på Bavnehøj og på Idrætsfabrikken. Vores koncept: Fodbold for sjov fokuserer på spilleglæde, kammeratskab og leg.

Gymnastik, spring og rytme – Vi har mange hold fra 2-16år. Musik, dans, spring, tuml og hop.

Senior sport – SSBs tilbud til ældre (+60) er både billigt, mangfoldigt og du kan få fyldt hele ugen ud med aktiviteter.

Svømning i DGI byen – Vores svømmeafdeling er blandt foreningens største og hver mandag og onsdag har vi fyldte bassinner og hold i DGI byen.

Svømning for kvinder – SSB har 20 søndage om året aflukket DGI byen og afholder kvindesvømning. Der er både babyer, piger, kvinder fra hele verden. Alle er velkomne – bare ikke mænd.

Tekst fra løbet i 2016

Så er det 5. år i træk vi afholder SSB-Løbet. Igen i år står Bells and Bones klar til at spille op til løb. Vi ser frem til en hyggelig dag med glade frivillige og løbere rundt på ruten.

Vi skal gøre opmærksom på at der lukkes for online tilmelding lørdag d. 28. kl. 16.00 Men det er muligt at eftertilmelde sig på dagen, vi tager ikke imod betalingskort på dagen, så husk kontanter.
VI BLIVER DESVÆRRE NØDT TIL AT LUKKE FOR TILMELDINGEN NU KL. 13,00 LØRDAG DEN 28 MAJ, MEN DU HAR STADIG MULIGHED FOR AT TILMELDE DIG I MORGEN FRA 8,30-9,30 I STARTOMRÅDET.  

Eftertilmelding åbner fra kl 08.30 til kl. 09.30. Er man allerede tilmeldt løbet, så kan der afhentes startnr. til 5 og 10 km fra. Kl. 08:30 til kl. 09.55. Afhentning af startnr. finder sted ved start-/målområdet i krydset mellem Sønder Boulevard og Dybbølsgade. 5 og 10 km. løbet starter kl. 10.00.

Startnr. til familierunden vil udleveres umiddelbart efter 5 og 10 km løbet er skudt i gang. Familierunden vil starte kl. 11.30. Der vil være opvarmning for børnene inden løbet sættes i gang.

Back To Top