skip to Main Content

Rummelig – Opsøgende – Social – Igangsættende

SSB har altid placeret sig som foreningen med et socialt sigte og engagement. SSB’s mærkesager er derfor at arbejde for bedre idrætsforhold på Vesterbro, sikre et bredt udbud af børne- og ungeaktiviteter samt sikre idrætstilbud til idrætssvage målgrupper, såsom etniske piger, drenge & kvinder, børn med særlige behov, ældre og mange flere.

Formålsparagraf:

Foreningens formål er med udgangspunkt i idræt at stimulere og udvikle medlemmernes sociale adfærd samt at sikre at Vesterbros beboere får bedre betingelser for at udvikle et aktivt idræts– og fritidsliv.

Nøgleværdierne for SSB’s virke er:

Rummelighed er på mange måder en logisk følge af ovenstående engagement. I SSB skal alle kunne være med. SSB er en udpræget breddeklub, hvor begreber som kammeratskab og rummelige rammer for samvær er vigtigere end resultater.

Nytænkning og udvikling har også altid været vigtige elementer i SSB’s værdigrundlag. SSB er derfor altid opmærksom på at igangsætte og udvikle projekter og aktiviteter som matcher de behov vi ser i lokalsamfundet og i forhold til specifikke målgrupper.

Læs om SSB’s historie

Back To Top